Werken bij Dicoon

Betekent werken bij een verbindende, vitale en vooral groeiende organisatie. Een organisatie waarin toonaangevende ziekenhuislaboratoria hun krachten hebben gebundeld. Om het beste uit elkaar en onze diagnostiek te halen. Elke dag weer.

Analisten laboratorium Dicoon

We zijn een nieuwe organisatie, maar nemen ook jarenlange kennis en ervaring mee. Zo groeien we uiteindelijk uit tot belangrijke partner in de diagnostiek. Maar voordat het zover is, moeten we nog flink wat stappen zetten. En jij kunt daarin écht een verschil maken. Groei je mee?

Bekijk alle vacatures

Een nieuw laboratorium

In Elst bouwen we een nieuw en geavanceerd laboratorium. Daar krijgen we alle ruimte om samen te werken. Met elkaar én de specialisten uit de ziekenhuizen. Want alleen zo bereiken we de beste resultaten. We werken daarnaast met moderne flexplekken en fijne ontmoetingsruimtes, inclusief fraai dakterras. Kom je daar met ons lunchen?

Wat ons verbindt

Samenwerking biedt ruimte voor vernieuwing en verbetering. Om in te spelen op veranderingen. Zo groeien we naar een organisatie waarin de mens centraal staat. Patiënten én collega’s. Want de beste diagnostiek aanbieden, kan alleen in een vitale organisatie. Waar jij zelf aan het roer staat, maar waar we samen streven naar vooruitgang.  

Samen bouwen aan een nieuwe organisatie
Ruimte voor vernieuwing en verbetering
Bijdragen aan de beste zorg voor alle patiënten

Over Dicoon

Een nieuwe organisatie, van en voor de zorg. Waarin de laboratoria van Rijnstate, CWZ en Ziekenhuis Gelderse Vallei hun krachten hebben gebundeld. Samen willen we alle patiënten en zorgpartners uit onze regio de beste diagnostiek bieden.

Meer over ons