Dicoon voor u

Wij willen van betekenis zijn. Voor alle (potentiële) patiënten uit de regio. In geval van ziekte of ter voorkoming daarvan. Daarom leveren we diagnostiek die ertoe doet. 

Analisten Dicoon diagnostiek

Dicoon is een nieuwe organisatie. Ontstaan vanuit gedeelde overtuigingen van drie ziekenhuizen, om u de best passende diagnostiek te blijven bieden. Maar een nieuwe naam roept wellicht ook verwarring op. Hier vindt u daarom meer informatie over wat er de komende tijd gaat gebeuren.

Priklocaties

Voorlopig blijft alles bij het oude. U blijft op dezelfde manier een afspraak maken om bloed te laten prikken en gaat naar de locatie(s) die u gewend bent. Wanneer er daarin wél wat gaat veranderen, zullen wij of uw behandelaar u op tijd informeren. Voor het bezoeken van onze priklocaties, verwijzen we u voor nu dus nog door naar de ziekenhuizen:

Waarom Dicoon?

Integrale en regionale samenwerking staat bij Dicoon voorop. Tussen de verschillende afdelingen, maar ook met de medisch specialisten uit de ziekenhuizen. We verbinden daarmee de eerste- met de tweedelijnszorg. Zodat bijvoorbeeld uw huisarts en fysiotherapeut (eerste lijn) over dezelfde gegevens en resultaten beschikken als uw dermatoloog en psycholoog (tweede lijn).

Zo waarborgen én verbeteren we de kwaliteit van onze dienstverlening. Deze manier van samenwerken stelt ons immers in staat om onze diagnostiek – en uiteindelijk het behandelplan – volledig op u af te stemmen. Dát is waar passende diagnostiek over gaat.