Dicoon voor u

Wij willen van betekenis zijn. Voor alle (potentiële) patiënten uit de regio. In geval van ziekte of ter voorkoming daarvan. Daarom leveren we diagnostiek die ertoe doet. 

Analisten Dicoon diagnostiek

Dicoon is ontstaan vanuit gedeelde overtuigingen van drie ziekenhuizen uit de regio: CWZ uit Nijmegen, Rijnstate uit Arnhem en Ziekenhuis Gelderse Vallei uit Ede. Wij organiseren nu al diagnostiek vanuit deze ziekenhuizen, maar binnenkort doen we dat vanaf ons eigen laboratorium in Elst. 

Goed om te weten: voorlopig verandert er voor u nog niets. Maar in de toekomst wellicht wel. Daarover wordt u dan tijdig geïnformeerd.

Priklocaties

Voor nu blijft u op dezelfde manier een afspraak maken om bloed te laten prikken en gaat u naar de priklocatie(s) die u gewend bent. De materialen worden nu al door ons verwerkt; daarin wijzigt niets. Voor het bezoeken van onze priklocaties, verwijzen we u door naar de ziekenhuizen:

Waarom Dicoon?

Regionale samenwerking staat bij Dicoon voorop. Zo verbinden wij de eerste- met de tweedelijnszorg. Wat bijvoorbeeld betekent dat uw huisarts en fysiotherapeut (eerste lijn) over dezelfde gegevens en resultaten beschikken als uw dermatoloog en psycholoog (tweede lijn).

Zo waarborgen én verbeteren we de kwaliteit van onze dienstverlening. Deze manier van samenwerken stelt ons immers in staat om onze diagnostiek – en uiteindelijk het behandelplan – volledig op u af te stemmen. Dát is waar passende diagnostiek over gaat.