Dicoon voor u

Wij willen van betekenis zijn. Voor alle (potentiële) patiënten uit de regio. In geval van ziekte of ter voorkoming daarvan. Daarom leveren we diagnostiek die ertoe doet. 

Analisten Dicoon diagnostiek

Dicoon is ontstaan vanuit gedeelde overtuigingen van drie ziekenhuizen uit de regio: CWZ uit Nijmegen, Rijnstate uit Arnhem en Ziekenhuis Gelderse Vallei uit Ede. Wij organiseren deels diagnostiek vanuit deze ziekenhuizen, maar ook deels vanaf ons eigen laboratorium in Elst. 

Goed om te weten: voorlopig verandert er voor u nog niets in onze werkwijze. U zult alleen de naam Dicoon wat vaker gaan tegenkomen. In de toekomst verandert er mogelijk meer; daarover wordt u dan tijdig geïnformeerd.

Priklocaties

Voor nu blijft u op dezelfde manier een afspraak maken om bloed te laten prikken en gaat u naar de priklocatie(s) die u gewend bent. De materialen worden nu al door ons verwerkt; daarin wijzigt niets. Voor het bezoeken van onze priklocaties, verwijzen we u door naar de ziekenhuizen:

Afname-instructies

Heeft uw zorgverlener u gevraagd om materiaal in te leveren voor microbiologisch en/of immunologisch onderzoek in het laboratorium van Dicoon? Hieronder leest u hoe dit het beste kunt doen.

Waarom Dicoon?

Regionale samenwerking staat bij Dicoon voorop. Zo waarborgen én verbeteren we de kwaliteit van onze dienstverlening. Deze manier van samenwerken stelt ons immers in staat om onze diagnostiek – en uiteindelijk het behandelplan – volledig op u af te stemmen. Dát is waar passende diagnostiek over gaat.

Privacyverklaring voor patiënten

Weten hoe wij omgaan met persoonsgegevens en uw privacy daarbij waarborgen? Lees onze privacyverklaring voor patiënten. 

Lees onze privacyverklaring voor patiënten