05 december 2023

Glunderende gezichtjes bij de Pietenparade!

Op zaterdag 2 december was het zover: de eerste Dicoon Pietenparade! Een feestje voor alle kinderen én aanwezige collega's.

Dicoon Feest Laboratorium

Vol verwachting klopte ons hart .. En zaterdag 2 december was het eindelijk zover! De allereerste Dicoon Pietenparade: een heuse drive-thru rondom het laboratorium in Elst, vol verrassingen voor de kinderen van onze collega’s. Van een speurtocht en poffertjeskraam tot aan cadeaus én de goedheiligman zelf – het was een geslaagde ochtend!

Om 10.00 barste het feest los. De Sinterklaas-hits waren al van mijlenver te horen en ook de geur van verse poffertjes was tot ver in het centrum van Elst te ruiken. De auto’s vol glunderende gezichtjes – ja, ook van de ouders – werden opgewacht door een heus welkomstcomité van verschillende hulppieten. Zij gaven instructies over de route en de speurtocht, maar zorgden uiteraard ook voor het nodige snoepgoed in de auto’s.

Daarna volgden de poffertjeskraam én een ontmoeting met de Sint zelf. Voor sommige kinderen toch net iets te spannend (snappen we helemaal), maar een aantal dappere kids ging ook nog met ‘m op de foto. Ondertussen konden ze zoeken naar letters, als onderdeel van de speurtocht, en daarna sloten we af met cadeautjes. Kortom: een hoop glunderende gezichtjes, waarvan er veel op camera zijn vastgelegd! Bekijk hieronder een aantal foto's, gemaakt door onze eigen collega Laura Gerritzen van Geniet Fotografie!